Imprimir els teus vinils personalitzats, un element essencial al costat de Barcelona

vinils fotografics facil colocacio personalitzat barcelona

El vinil és el material més utilitzat i amb més demanda del mercat del gran format.

Al ser un material tant versàtil, amb tants tipus de vinils, laminats de protecció i aplicacions s’ha convertit en el element preferit per exce·lència per a molts tipus d’entorns diferents.

En tenim de difrents tipus, gruixos, per interior, per exterior, d’alta adherència, removibles, reposicionables, electroestàtics, de colors de tall, efecte àcid, efectes fusta, carbono i molt més!

Vinils per a senyalitzacions

Senyalitzar un espai ja siguin interiors o exteriors és molt important. Amb la pandèmia de la COVID19 vàrem viure un procés on el vinil va ser el principal partícep. Amb els vinils adhesius d’alta adherència amb laminat de terra R9 amb certificat antilliscant, s’han pogut senyalitzar degudament tots els espais públics.

Vinils de paret per a decoració d’interiors

retolacions interiors barcelona

Retolació de vehicles

Vinils exteriors

I molt més!

FAQS, Preguntes freqüents:

Què necessiteu perquè em feu un pressupost?

Necessitarem que ens expliquis què necessites. Com més detall millor perquè et podrem assessorar sobre mides i quin tipus de material et pot anar bé per al teu projecte. No és el mateix un vinil per interiors i exteriors ni tampoc el temps de durada.

Feu el disseny?

Sí, normalment sempre fem els projectes d’inici a fi. Però si ets professional o tens coneixements de disseny i vols fer-lo tu també hi ha la possiblitat. Demana’ns informació i et guiarem per a parlar de paràmetres i aspectes a tenir en compte en el desenvolupament del disseny i dels arts finals per a la impressió dels vinils.

M’ho puc instalar jo?

I tant! De fet cada cop més apostem perquè els vinils petits i les decoracions se les pugui fer una mateixa persona. Cada cop més els vinils es fabriquen perquè l’usuària/i final li sigui un procés realitvament senzilla fer l’aplicació.

Però també apliqueu vosaltres no?

Sí, nosaltres fem tant aplicacions de vinil com retolació en general. Sempre venim i fem la instal·lació allà on tu no puguis arribar. Anem ràpid i les instal·lacions solen durar entre un i dos dies màxim depenent del volum de la feina en qüestió.

Veniu a tot Catalunya?

Sí, apostem molt fort pel comerç i la indústria de proximitat i oferim els serveis a tot el territori.

Quins tipus de vinils teniu?

Tenim vinils monomèrics per a curta durada, polimèrics per a durades més llargues i de fundició especial per a vehicles. Sempre apliquem una protecció laminada per a protegir la impressió i tots els nostres vinils poden anar a l’exterior, sense excepció.

I quant de temps em durarà?

Segons el tipus de vinil. El monomèric estem donant una garantía de 3-5 anys, el polimèric de 5-7 anys i el de fundició de 8-10 anys.

I el sol es menjarà la impressió?

Amb el temps, molt molt de temps si no el canvies amb l’abrassió del sol el vinil sol quartejar-se. És per aquest motiu que és molt important treballar amb vinils de primeres marques per tal d’assegurar-nos la seva màxima durabilitat. Tots els vinils com hem comentat anteriorment van amb protecció laminada i alguns d’aquests laminats porten filtres UV especials per a protegir  la imprssió dels raigs solars.

Fins a quina mida podeu fer?

No tenim cap mida estandaritzada. Sempre treballem sota pressupost previ segons el projecte en qüestió. Hem fet instal·lacions de vinil de 30 cm de diàmetre fins a valles publicitàries de més de 5 metres de llargada.

Teniu vinils de fàcil aplicació?

Sí, disposem de vinils “bubble free” que porten un microcanal entre la capa de l’adhesiu i la base del vinil impresa. Només passant el dit per sobre i apretant una miqueta si apliques un vinil i et surt una bombolleta et marxarà ràpid.

Teniu vinils promocionals de curta durada per a la meva botiga de comerç local?

Sí, i tenim uns molt senzills d’aplicar directament al vidre i per a l’interior. Són vinils electroestàtics i només posant-los sense quasibé frotar automàticament queden posats. Has de tenir en compte que l’efecte d’aquest és promocional i com a molt et durarà de 3 a 6 mesos. 

Com puc fer-vos una comanda?

Et pots posar en contacte amb nosaltres i de seguida et donarem resposta.

Quant temps trigueu a fer les produccions?

Tot dependrà de com vagi el ritme dels dissenys, de la quantitat de superfície a aplicar. En el món de la retolació solem trigar una setmana aproximadament des de que el disseny està aprovat fins que es fa la instal·lació, sempre que no sigui amb alçada superior a 5 metres.

Feu instal·lacions a gran alçada?

Sí, disposem d’operaris certificats amb totes les mesures de seguretat i de responsabilitat civil. Tingues en compte que si la instal·lació és a certa alçada és molt provable que hagis de demanar una instància al teu Ajuntament sol·licitant el permís. Cal tenir en compte que a partir de 5 metres d’alçada ja portem la grua per tal de fer les instal·lacions amb totes les mesures de seguretat.

Si tens cap més dubte, escriu-nos o truca’ns i et donarem resposta a totes les teves necessitats!

Formulari de contacte

Marca la casilla

13 + 2 =