Ja pots imprimir les teves FOTOS POLAROID ONLINE amb paper 100% reciclat! Clica aquí per a més informació!

logotip impremta online de catalunya 2021
CA ES
Whatsapp imprenta forte

     

Imprimir la teva tassa personalitzada a prop de Barcelona

Les tasses personalitzades són un regal especial, únic i original.

És un regal econòmic i es pot personalitzar amb tot allò que tinguis en ment!

Tant si vols posar un text, una imatge, el logotip de la teva empresa o si vols fer un obsequi per al teu casament o esdeveniment, la tassa és un article d’ús quotidià.

Quan ens llevem pel matí i fem un cafè, per a prendre una infussió o simplement per a tenir una col·lecció de tasses personalitzades dels llocs on viatges. A tot arreu on vagis sempre trobaràs una tassa.

Al fer d’aquestes un ús diari s’ha convertit en un dels regals per excel·lència com a un dels preferits per a fer un regal personalitzat.

És un element àgil de fer, versàtil i es pot fer pràcticament al moment i d’un dia per l’altre te’l podem enviar a casa teva, a la oficina o al lloc on ens indiquis.

Disposem de diferents colors. Totes les tasses poden ser blanques, de color blanc, vermell, blau, groc, taronja, verd o negra.

Sempre que el disseny ens ho permet les fem el què en diem “fullprint”, és a dir que li donem la màxima cobertura de tinta i així tant a la part superior com inferior queda totalment impresa.

Les tasses personalitzades que utilitzem de base són de la màxima qualitat. Estàn anomenades AAA i el polímer que tenen de base aguanta molt bé les rentades al rentavaixelles un cop està impresa.

Ens encanta oferir el millor servei i el millor article i el que més ens diferencia és la brillantor de la tassa personalitzada. Totes les tasses venen amb la seva capseta de cartró individual i protegida.

Sempre vetllarem perquè els teus articles personalitzats, ja sigui una tassa personalitzada, un coixí personalitzat, un clauer, un tronquet, una samarreta personalitzada, un puzle personalitzat o qualsevol tipus d’article t’arribi en bon estat.

FAQS, Preguntes freqüents:

Quant trigueu a imprimir la meva tassa personalitzada?

De 24 a 48 hores en èpoques normals, però sempre podràs escollir el plaç de temps que necessitis. Un cop està el disseny tancat la producció es fa amb 24 hores.

I si la foto està pixel·lada?

Sempre fem un control de qualitat en els arxius i els articles que anem a imprimir. Si veiem qualsevol cosa sempre avisarem per a tenir temps de canviar-ho.

I si la foto és massa petita o s’ha de fer un enquadrament?

Normalment amb es tasses personalitzades al 90% dels casos sempre cal fer un enquadrament de la imatge original ja que són en format rectangular. Aleshores si no ens envies la imatge amb un enquadrament ho farem nosaltres. Normalment s’utilitzen de dues a tres imatges amb un text segons el seu formt original. Aplicarem el criteri que apliquem sempre i t’enviarem una mostra digital perquè vegis com quedarà el te coixí personalitzat

Podeu imprimir amb tots els colors?

Sí, imprimim totes les tasses a tot color i amb alta resolució

Puc posar la meva tassa al rentavaixelles?

Sí, la pots posar i no tindràs cap problema. Tote les nostre tasses són amb qualitat premium i aguanten molt bé el color al rentaplats sense perdre detall. Clar que amb el temps això es pot deteriorar, tot dependrà de la quantitat de vegades que la facis servir, com tot!

Si estàs interessat o interessada amb regalar una o vàries tasses personalitzades sol·licita el teu pressupost sense cap tipus de compromís. Pregunta’ns tot el què et pugui sorgir i mirarem de resoldre els teus dubtes!

Formulari de contacte

Marca la casilla

13 + 10 =