Suports rígids per imprimir

Els suports rígids són un element essencial en qualsevol forma de comunicació impresa. Es poden utilitzar per a la reproducció de textos i imatges amb total llibertat i creativitat. També es poden personalitzar amb la forma desitjada.

Degut a la seva funcionalitat sobre diferents aplicacions i superfícies els fan uns materials especials i fantàstics per a la seva utilització. Alguns d’aquests estàn preparats per anar tant a l’interior com a l’exterior.

Són materials que es poden imprimir amb mides totalment personalitzades. Se’ls hi pot crear una forma personalitzada segons les necessitats i tenen diferents gruixos i densitats. 

Són la millor opció per a exposicions fotogràfiques, retolació per a interiors i exteriors i per a reproducció de fotos. Es fan servir molt com a cartelleria per a senyalització i marcar les indicacions oportunes segons els espais en qüestió.

suports rigids barcelona

CARTRÓ NIU D’ABELLA

plaques metactilats a mida personalitzats barcelona

PLAQUES DE METACRILAT A MIDA

cartelleria interior o exterior diferents suports rigids barcelona

PVC Forex per a interiors i exteriors

plaques identificacio interior i exterior barcelona

ALUMINI COMPOSITE PER EXTERIORS

POLIPROPILÈ CEL·LULAR

Per a més informació i assessorament sobre quin és el suport rígid més adequat per a les teves necessitats no dubtis a preguntar-nos!

Formulari de contacte

Marca la casilla

10 + 11 =