NOUS PACKS PER IMPRIMIR FOTOS D’INSTAGRAM AMB CAPSETA REGAL! Enviament gratuït amb el codi cupó: FOTOSINSTA – Clica aquí!

logotip impremta online de catalunya 2021
CA ES
Whatsapp imprenta forte

     

Suports rígids per imprimir

Els suports rígids són un element essencial en qualsevol forma de comunicació impresa. Es poden utilitzar per a la reproducció de textos i imatges amb total llibertat i creativitat. També es poden personalitzar amb la forma desitjada.

Degut a la seva funcionalitat sobre diferents aplicacions i superfícies els fan uns materials especials i fantàstics per a la seva utilització. Alguns d’aquests estàn preparats per anar tant a l’interior com a l’exterior.

Són materials que es poden imprimir amb mides totalment personalitzades. Se’ls hi pot crear una forma personalitzada segons les necessitats i tenen diferents gruixos i densitats. 

Són la millor opció per a exposicions fotogràfiques, retolació per a interiors i exteriors i per a reproducció de fotos. Es fan servir molt com a cartelleria per a senyalització i marcar les indicacions oportunes segons els espais en qüestió.

suports rigids barcelona

CARTRÓ NIU D’ABELLA

plaques metactilats a mida personalitzats barcelona

PLAQUES DE METACRILAT A MIDA

cartelleria interior o exterior diferents suports rigids barcelona

PVC Forex per a interiors i exteriors

plaques identificacio interior i exterior barcelona

ALUMINI COMPOSITE PER EXTERIORS

POLIPROPILÈ CEL·LULAR

Per a més informació i assessorament sobre quin és el suport rígid més adequat per a les teves necessitats no dubtis a preguntar-nos!

Formulari de contacte

Marca la casilla

13 + 14 =