Ja pots imprimir les teves FOTOS POLAROID ONLINE amb paper 100% reciclat! Clica aquí per a més informació!

logotip impremta online de catalunya 2021
CA ES
Whatsapp imprenta forte

     

 

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable

BERNAT ALONSO MASANAS
Urgell, 78
08186 – Llissà d’Amunt
(Barcelona) 

Propòsit

• Gestionar administrativament i comercialment la cartera de clients de l’empresa.

• Gestionar l’enviament de la informació sol·licitada/facilitada als interessats amb ofertes de productes i serveis d’interès.

• Realitzar els serveis i / o productes contractats o subscrits per l’Usuari.

Legitimació

Legitimació per a l’exercici d’un contracte.  

Legitimació per interès legítim del Responsable o d’un tercer.

Legitimació per consentiment de l’interessat.

Destinataris

No es transferiran dades a tercers, excepte obligació legal 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica a la informació addicional. 

Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web:
https://impremtaonline.cat/es/politica-de-privacidad

Política de privacitat


BERNAT ALONSO MASANAS , com a responsable d’aquest lloc web i d’acord amb el que estableix la normativa vigent en matèria de protecció dedades de caràcter personal, Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016 (RGPD) sobre protecció de persones físiques pel que fa al tractament de dades de caràcter personal i a la lliure circulació d’aquestes dades, La Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i de Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD) i de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), ha implementat totes les mesures de seguretat, de caràcter tècnic i organitzatiu, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes. 

L’ús del lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l’Avís Legal.

IDENTITAT DELS RESPONSABLES

L’informem que aquest lloc web és propietat de BERNAT ALONSO MASANAS,d’ara endavanttambé el Proveïdor, amb domicili a Urgell, 78, 08186, Llio d’Amunt,(Barcelona), ambCIF 47977909R, telèfon decontacte, 938414054, i correuelectrònic: info@impremtaonline.cat.

PRINCIPIS APLICATS EN EL TRACTAMENT DE DADES

En el tractament de les seves dades personals, BERNAT ALONSO MASANAS aplicarà els següents principis que compleixin amb els requisits del nou reglament europeu de protecció de dades: 

Principi de legalitat, lleialtat i transparència: BERNAT ALONSO MASANAS sempre requerirà el consentiment per al tractament de les seves dades personals que puguin ser per a una o més finalitats específiques sobre les quals l’informarà amb absoluta transparència. 

Principi de minimització de dades: BERNAT ALONSO MASANAS li sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o finalitats que les sol·licitin.

Principi de limitació del període de retenció: Les dades es conservaran durant el temps estrictament necessari per a la finalitat o finalitats del tractament.

El BERNAT ALONSO MASANAS l’informarà del període d’emmagatzematge corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, BERNAT ALONSO MASANAS revisarà periòdicament les llistes i eliminarà els registres inactius durant un temps considerable.

Principi d’integritat i confidencialitat: Les seves dades seran tractades de manera que es garanteixi la seva seguretat, confidencialitat i integritat. Ha de saber que BERNAT ALONSO MASANAS pren les precaucions necessàries per evitar l’accés o mal ús no autoritzat de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

OBTENCIÓ DE DADES PERSONALS

Per navegar pel lloc web no cal que proporcionis cap dada personal. Els casos en què faciliti les seves dades personals són els següents:

Contactant a través dels formularis de contacte o enviant un correu electrònic. 

ELS TEUS DRETS

BERNAT ALONSO MASANAS l’informa que en les seves dades personals té dret a: 

  • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
  • Sol·licitar una rectificació o cancel·lació.
  • Sol·licita la limitació del teu tractament.
  • Oposar-se al tractament.
  • Sol·licita la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i, per tant, ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-ho directament a BERNAT ALONSO MASANAS, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en qualsevol moment pot posar-se en contacte amb BERNAT ALONSO MASANAS i sol·licitar informació sobre les dades emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar la rectificació de les mateixes, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers de BERNAT ALONSO MASANAS.

Exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició al seu tractament tractant tractant-se d’Urgell, 78, 08186, Lli’ d’Amunt,(Barcelona), o enviar un correu electrònic a info@impremtaonline.cat juntament amb el justificant vàlid en dret coma  fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Vostè té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de supervisió si creu que els seus drets en relació amb la protecció de les seves dades (agpd.es) poden haver estat infringit. 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Quan es connecta a la pàgina web per enviar un correu electrònic a BERNAT ALONSO MASANAS,  subscriure’s a la seva newsletter o fer un contracte, vostè està facilitant informació personal de la qual el responsable és BERNAT ALONSO MASANAS . Aquesta informació pot incloure dades personals, com ara l’adreça IP, el nom i el cognoms, l’adreça física, l’adreça electrònica, el número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, vostè consent que la seva informació sigui recollida, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per https://impremtaonline.cat,només com es descriu enl’Avís Legal i aquesta Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part de BERNAT ALONSO MASANAS són diferents en funció del sistema de recollida d’informació: Formularis de

contacte: BERNAT ALONSO MASANAS sol·licita dades personals com: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, amb la finalitat de respondre a les seves consultes.

BERNAT ALONSO MASANAS utilitza aquestes dades per respondre als seus missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir sobre la informació inclosa en el lloc web, els serveis prestats a través del lloc web, el tractament de les seves dades personals, preguntes sobre els textos legals inclosos en el lloc web, així com qualsevol altra consulta que pugui tenir que no estiguin subjectes a les condicions del lloc web o al contracte.

La base legal per al tractament de dades és: Legitimació per execució d’un contracte, interès legítim de BERNAT ALONSO MASANAS o pel consentiment de l’interessat.

La base legal per al tractament de dades és: Legitimació per execució d’un contracte, Legitimació per interès legítim del Responsable o un tercer i Legitimació pel consentiment de l’interessat.

Hi ha altres finalitats per a les quals BERNAT ALONSO MASANAS tracta les seves dades personals:

Vetllar pel compliment de les condicions contingudes en l’Avís Legal i la legislació aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

Donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta pàgina web. 

Per analitzar la navegació. BERNAT ALONSO MASANAS recull altres dades no identificatives obtingudes mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen al seu ordinador quan navega pel lloc web les característiques i finalitats de les quals es detallen en la Política de Cookies.

SEGURETAT DE LES DADES PERSONALS

Per protegir les seves dades personals, BERNAT ALONSO MASANAS pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques del sector per evitar la seva pèrdua, mal ús, mal ús, divulgació, alteració o destrucció dels mateixos.


La pàgina web està allotjada a SiteGround Spain S.L. , pot consultar la seva política de privacitat a https://www.siteground.es/viewtos/privacy_policy.  La seguretat de les seves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per fer-ho. Pots consultar la seva política de privacitat per a més informació. 

CONTINGUT D’ALTRES LLOCS WEB

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera que si hagués visitat l’altre lloc web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar galetes, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers i supervisar la seva interacció utilitzant aquest codi. 

POLÍTICA DE COOKIES

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és la informació que s’emmagatzema en el seu navegador web. 

A la pàgina política de cookies pot consultar tota la informació relacionada amb la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies. 

Legitimació per al tractament de dades 

La base legal per al tractament de les seves dades és: consentiment.

Per contactar amb BERNAT ALONSO MASANAS,subscriu-te a una newsletter o fes comentaris en aquest lloc web has d’acceptar aquesta Política de Cookies. 

CATEGORIES DE DADES PERSONALS

Les categories de dades personals tractades per BERNAT ALONSO MASANAS són: Dades
identificatives.

Conservació de dades personals 

Les dades personals que ens faciliti a BERNAT ALONSO MASANAS es conservaran fins que sol·liciti la seva supressió.

DESTINATARIS DE DADES PERSONALS

BERNAT ALONSO MASANAS no transferirà dades personals a tercers, excepte per obligació legal. No obstant això, en cas de ser transferit a un tercer, es produiria informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés per a aquesta cessió. L’entitat responsable de la base de dades, així com els implicats en qualsevol fase del tractament i/o les entitats a les quals han estat comunicades – en tot cas sempre amb la corresponent autorització atorgada per l’usuari – estan obligats a observar el secret professional i a l’adopció dels nivells de protecció i les mesures tècniques i organitzatives necessàries a la seva disposició per garantir la seguretat de les dades personals, evitar, en la mesura del possible, l’accés no autoritzat, modificacions il·lícites, subaccions i/o pèrdua de dades, amb la finalitat de sol·licitar el corresponent nivell de seguretat dels fitxers del Prestador, en funció de la naturalesa i sensibilitat de les dades facilitades pels usuaris d’aquest lloc web. 

NAVEGACIÓ WEB

La navegació pel LLOC WEB pot recopilar dades no identificats, que poden incloure, adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no es poden utilitzar per identificar-lo. 

El Lloc Web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers: 

Google Analytics és un servei d’analítica web proporcionat per Google, Inc., una empresa de Delaware amb seu a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (? Google?). 
Trobareu més informació a: https://analytics.google.com
Google Analytics utilitza ?cookies?, que són fitxers de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar BERNAT ALONSO MASANAS a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació generada per la cookie sobre l’ús del lloc web (inclosa la seva adreça IP) serà directament transmesa i emmagatzemada per Google en servidors dels Estats Units. 

També pot veure una llista dels tipus de cookies utilitzades per Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús de cookies publicitàries.

BernaT ALONSO MASANAS utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i recopilar informació demogràfica.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES PERSONALS

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que sotmet a BERNAT ALONSO MASANAS,exonerant bernat ALONSO MASANAS de qualsevol responsabilitat de respecte. L’usuari garanteix i respon, en tot cas, a l’exactitud, validesa i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-les degudament actualitzades. Vostè es compromet a proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. 

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions de protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat de les seves per BERNAT ALONSO MASANAS en el formulari i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Protecció de Dades De Caràcter Personal. 

CURRÍCULUM D’ENVIAMENT

En el cas que l’usuari presenti el seu currículum a través de la nostra pàgina web, l’informem que les dades facilitades seran tractades perquè participi en els processos de selecció que puguin ser-hi, realitzant una anàlisi del perfil del sol·licitant amb la finalitat de seleccionar el millor candidat per al lloc vacant del Responsable.  L’informem que aquest és l’únic procediment oficial per acceptar el seu currículum vitae, per la qual cosa no s’acceptaran currículums presentats per un procediment diferent. En cas de qualsevol canvi en les dades, si us plau, notifiqui’ns per escrit al més aviat possible, amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades. 

Les dades es conservaran durant un termini màxim d’un any, després del qual les dades seran eliminades garantint un total pel que fa a confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció. En aquest sentit, després del període esmentat, i si desitja continuar participant en els processos de selecció delResponsable, si usplau, envieu-nos el seu currículum vitae de nou.

Les dades podran ser tractades i/o comunicades a les empreses que siguin membres del nostre grup durant el temps de retenció del seu currículum vitae i per a les mateixes finalitats prèviament informades. 

CORREUS COMERCIALS

Segons la LSSICE, BERNAT ALONSO MASANAS no realitza pràctiques spam, per tant, no envia correus electrònics comercials que no han estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis del lloc web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el nostre Butlletí, independentment de la informació comercial sol·licitada. 

REVOCABILITAT

Per exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició haurà d’enviar un correu electrònic a info@impremtaonline.cat juntament amb el justificant vàlid en dret com a fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

L’exercici dels seus drets no inclou cap dada que BERNAT ALONSO MASANAS estigui obligada a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

BERNAT ALONSO MASANAS es reserva el dret a modificar la nostra Política de Privacitat per adaptar-la a la nova legislació o jurisprudència, així com a les pràctiques del sector. 

Aquestes polítiques estaran en vigor fins que les modificades correctament. 

Legislació

A tots els efectes, les relacions entre BERNAT ALONSO MASANAS amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan subjectes a la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de totes les controvèrsies derivades o relacionades amb el seu ús pels Jutjats i Tribunals de Barcelona.  

Estratègia de privadesa: Social Media

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, A partir del 27 d’abril de 2016, pel que fa a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades de caràcter personal i a la lliure circulació d’aquestes dades, GDPR, i altres normatives complementàries vigents, l’informem que les seves dades seran tractades sota la responsabilitat de BERNAT ALONSO MASANAS,que informa als Usuaris que haprocedit a crear un perfil a les xarxes socials amb la finalitat principal de donar a la publicitat dels seus productes i serveis.

Dades identificats del Responsable: 

Nom social: BERNAT ALONSO MASANAS

Adreça social: Urgell, 78, 08186, Llis d’Amunt,(Barcelona)

Cif: 47977909R

Telèfon de contacte: 938414054

Correu electrònic: info@impremtaonline.cat

Lloc web: https://impremtaonline.cat

L’Usuari té un perfil a la mateixa Xarxa Social i voluntàriament ha decidit incorporar-se a la pàgina web oficial creada per BERNAT ALONSO MASANAS,mostrant aixíinterès per la informació que es publica a la Xarxa.

En unir-se a la nostra pàgina web, vostè ens proporciona el seu consentiment gratuït, inequívoc, específic, informat i exprés per al tractament d’aquestes dades personals publicades al seu perfil. També indiquem que es preveu perfils, per tal de conèixer els productes o serveis que més li puguin encaixar, així com la millor manera de comunicar-los, segons les seves preferències o hàbits mostrats, i que són oferts per BERNAT ALONSO MASANAS

L’Usuari pot accedir en qualsevol moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

BERNAT ALONSO MASANAS té accés i procés a les dades públiques de l’Usuari, en particular el seu nom de contacte. Aquestes dades només s’utilitzen dins de la pròpia Xarxa Social i no s’incorporen a cap fitxer. 

Menor

Està prohibit l’accés i la inscripció en aquesta xarxa social per a menors de catorze (14 anys). Si l’usuari té menys de catorze (14) anys d’edat, adverteix que l’assistència consentida del titular, tutor o representant legal serà necessària per a l’accés i ús d’aquesta pàgina oficial de BERNAT ALONSO MASANAS,que estarà expressament exempta de qualsevol responsabilitat que pugui derivar-se de l’ús de la seva pàgina oficial per part dels menors, sent aquesta responsabilitat dels seusrepresentants legals.

Drets

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en matèria de protecció de dades, pot dirigir-se a l’Autoritat de Supervisió competent per presentar la reclamació que consideri oportuna, així com l’exercici dels drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades personals així com la retirada del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva sol·licitud a BERNAT ALONSO MASANAS   , Urgell, 78, 08186, Lliá d’Amunt, Barcelona, o al info@impremtaonline.cat  

Ús del perfil

BERNAT ALONSO MASANAS realitzarà les següents accions: 

  1. Accés a la informació del perfil públic.
  2. Publicació en el perfil de l’Usuari de tota aquesta informació ja publicada a la pàgina BERNAT ALONSO MASANAS.
  3. Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
  4. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que s’han de publicar al perfil de l’Usuari.


L’Usuari sempre pot controlar les seves connexions, suprimir contingut que ja no els interessi i restringir amb qui comparteixi les seves connexions; per fer-ho, hauràs d’accedir a la configuració de privadesa. 

Publicacions

L’Usuari, un cop adscrit a la pàgina oficial de bernaT ALONSO MASANAS,podrà publicar comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’Usuari, en tot cas, ha de ser titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i propietat intel·lectual o tenir el consentiment dels tercers afectats. Queda expressament prohibida qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que vulnerin o siguin propensos a violar la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, vulnerin o vulnerin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. 

BERNAT ALONSO MASANAS es reserva el dret d’eliminar immediatament els continguts, de forma unilateral i sense comunicació prèvia o autorització de l’usuari, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’Usuari.

BERNAT ALONSO MASANAS no es fa responsable dels continguts publicats lliurement per un Usuari.

L’Usuari ha de tenir en compte que les seves publicacions seran conegudes per la resta d’Usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat. 

Les imatges que es puguin publicar a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per BERNAT ALONSO MASANAS sinó que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

BERNAT ALONSO MASANAS es reserva el dret de celebrar concursos i promocions, en els quals l’Usuari es va unir a la seva pàgina. Les bases de cadascuna d’elles, quan s’utilitzi la plataforma de la Xarxa Social a aquest efecte, es publicaran sobre ella, sempre complint amb la LSSICE i qualsevol altra normativa que s’hi apliqui. 

La Xarxa Social no patrocina, avala ni gestiona, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles. 

Publicitat

BERNAT ALONSO MASANAS utilitzarà la Xarxa Social per anunciar els seus productes i serveis. En qualsevol cas, si decideixes tramitar les teves dades de contacte per dur a terme accions de prospecció comercial directa, sempre complirà amb els requisits legals del GDPR-LOPDGDD i de la LSSICE. 

 

La publicitat no es considerarà recomanar a altres Usuaris la pàgina de bernaT ALONSO MASANAS perquè també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

 

Altra informació d’interès 


BERNAT ALONSO MASANASpodrà modificar i/o substituir en qualsevol moment aquesta política que, si s’ha de fer, substituirà, complementarà i/o modificarà l’actual publicada. Per tant, l’usuari ha d’accedir-hi periòdicament, per tal d’estar al dia. 



A continuació es mostra un enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:


Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/


Twitter: https://twitter.com/privacy


LinkedIN: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=es_ES


Youtube: http://www.youtube.com/yt/policyandsafety/es/


Google+: https://www.google.com/intl/es_ALL/+/policy/


Darrera actualització: dijous, 11 de febrer de 2021