Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.
DTF LOCOR

Nou sistema d’impressió DTF

Saps què? N’estem preparant una de ben grossa!

 

Després de reis començarem l’any 2022 𝐚𝐦𝐛 𝐮𝐧𝐚 𝐧𝐨𝐯𝐚 𝐦à𝐪𝐮𝐢𝐧𝐚 𝐢𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐢ó 𝐭è𝐱𝐭𝐢𝐥.

 

El sistema d’impressió es diu DTF (𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐞𝐫 𝐅𝐢𝐥𝐦). És una tecnologia complementària a la Serigrafia. 𝘔𝘪𝘵𝘫𝘢𝘯ç𝘢𝘯𝘵 𝘶𝘯 𝘍𝘐𝘓𝘔 𝘗𝘌𝘛 i amb tinta serigràfica, un plotter, poliamida i un tren de curat aconseguim realitzar impressions serigràfiques amb base aigua 100% sostenibles. La tinta s’imprimeix sobre el PET, es cura i després 𝐞𝐬 𝐩𝐨𝐭 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐞𝐫𝐢𝐫 𝐬𝐨𝐛𝐫𝐞 𝐪𝐮𝐚𝐥𝐬𝐞𝐯𝐨𝐥 𝐭𝐢𝐩𝐮𝐬 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐢𝐱𝐢𝐭 𝐬𝐞𝐧𝐬𝐞 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐜𝐢𝐨𝐧𝐬, a excepció de salts amb cremalleres.

 

Estem molt contents d’anunciar-vos aquesta nova adquisició de maquinària. Gràcies a l’esforç i a la confiança de les nostres clientes i clients anem innovant constantment. La idea principal i primordial és aconseguir:

 

· Reduïm costos de producció, amb el qual es repercuteix amb el preu de fabricació de manera directa.

 

· Reduïm temps de producció de fabricació. Eliminem la creació de pantalles de serigrafia. Producció de fotolits, insolat, revelat i disolvent. Les produccions pràcticament es podràn fer amb una setmana o menys.

 

· 𝐓𝐨𝐭𝐞𝐬 𝐥𝐞𝐬 𝐭𝐢𝐧𝐭𝐞𝐬 𝐬𝐨́𝐧 𝟏𝟎𝟎% 𝐞𝐜𝐨𝐟𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐥𝐲 𝐣𝐚 𝐪𝐮𝐞 𝐞𝐬𝐭à𝐧 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐚𝐦𝐛 𝐛𝐚𝐬𝐞 𝐚𝐢𝐠𝐮𝐚.

 

· Gràcies al desenvolupament de la tecnologia DTF, i al nostre major proveïdor de maquinària d’impressió @legondigital hem aconseguit una alta resistència a les rentades de les peçes tèxtils.

 

Us volem donar les nostres més sinceres gràcies a totes i a tots els que confieu en nosaltres. Cada cop podem anar invertint amb majors tecnologies i podem ser més competitius i oferir millor qualitat, a un preu més reduït i amb uns temps rècord.

 

Us avisarem de seguida que disposem de la tecnologia i farem una promoció de dessuadores de cares a principis d’any!

 

Seguim! I MOLTES MOLTES GRÀCIES!

 

#impremta #lliçadamunt #comerçdeproximitat #industriadeproximitat #impremtaonlinedecatalunya #grafiquesforte #imprimirsamarretes #mascaretespersonalitzades #robalaboral #estampaciotextil @cisllica #jorecolzocisllica

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *