Imprimir el teu metalprint personalitzat

Estem al costat de Barcelona!

Les teves imatges impreses amb un metalprint personalitzat

El suport més premium, amb més brillantor on la imatge queda dins del propi suport. 

És molt important tenir en compte que els metalprints són un dels suports rígids d’alta gamma.

Les imatges han de tenir una bona resolució i un color excel·lent. De no ser així no hi haurà la possiblitat de fer la impressió donat que els resultats són increïbles i no es pot aplicar qualsevol foto.

Els metalprints porten un recubriment de polímer amb un tractament especial anti ratllades. Es fan servir per a decoració d’interiors com pot ser una oficina, una placa al carrer, una placa d’horari o bé com a element decoratiu fotogràfic a casa.

Mitjançant transferència tèrmica aconseguim uns colors molt vius. Busca una foto que tingui un alt contingut de color, al·lucinaràs del resultat.

Al ser un material top, disposem de mides estàndards per a la seva personalització:

10×15 cm

15×20 cm

30×20 cm

30×40 cm

50×70 cm

El gruix del metalprint és d’1,4 mm. 

Ens encanta oferir el millor servei i el millor article i el que més ens diferencia és la qualitat de la imatge impresa.

Sempre vetllarem perquè els teus articles personalitzats, ja sigui una tassa personalitzada, un coixí personalitzat, un clauer, un tronquet, una samarreta personalitzada, un puzle personalitzat o qualsevol tipus d’article arribi en bon estat.

Si vols demanar el teu metalprint personalitzat et pots posar en contacte amb nosaltres i et donarem informació o resoldrem els dubtes que necessitis!

Formulari de contacte

Marca la casilla

13 + 9 =