Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Coixins personalitzats

Imprimir el teu coixí personalitzat

19.95

SKU N/A Categoría

Enviaments gratuïts a partir de 30€
Per a comandes inferiors a aquest import el preu de l’enviament és de 5,50€ iva inclòs

Els coixins personalitzats són uns dels articles personalitzats dels més preferits degut al seu baix preu i a la seva funcionalitat. Quan regales un coixí automàticament el contingut es converteix en un element gràfic de visualització diària amb el contingut desitjat per a la persona que li hagis regalat.

Busca un moment únic, bonic, maco, un record, una persona, un instant…

Els coixins els imprimim amb alta resolució amb una mida estàndard de 38×38 cm i es poden imprimir amb una cara o amb dues cares. Sempre recomanem imprimir-los a una sola cara perquè l’altra cara no queda visible.

Es poden rentar, i es fan “fullprint” és a dir que s’imprimeix tota la seva base total fent-lo un regal molt original.

El seu interior com la funda són de polièster amb un tacte de cotó molt agrable i llis. Les tintes són totalment innòcues i porten una tanca amb cremallera per a poder posar la funda a la rentadora.

FAQS, Preguntes freqüents:

Quant trigueu a imprimir el meu coixí personalitzat?
De 24 a 48 hores en èpoques normals, però sempre podràs escollir el plaç de temps que necessites.
I si la foto està pixel·lada?
Sempre fem un control de qualitat en els arxius i els articles que anem a imprimir. Si veiem qualsevol cosa sempre avisarem per a tenir temps de canviar-ho.
I si la foto és massa petita o s’ha de fer un enquadrament?
Normalment els coixins personalitzats al 90% dels casos sempre cal fer un enquadrament de la imatge original ja que són en format quadrat. Aleshores si no ens envies la imatge amb un enquadrament ho farem nosaltres. Aplicarem el criteri que apliquem sempre i t’enviarem una mostra digital perquè vegis com quedarà el te coixí personalitzat
Puc imprimir les dues cares?
Sí, pots imprimir les dues cares però no ho recomanem perquè quan el coixí està posat al suport final una de les dues cares és visible i l’altra queda amagada
Podeu imprimir amb tots els colors?
Sí, imprimim tots els coixins a tot color i amb alta resolució
Puc posar el meu coixí personalitzat a la rentadora?
Sí, però recorda posar només la funda. L’interior no està preparat per anar a la rentadora. Sembla llògic però preferim deixar-ho clar.
I quantes rentades m’aguantarà?
Nosaltres sempre recomanem rentar-lo cada quan calgui. És tinta d’alta resistència amb el qual el podràs rentar més de 40 vegades i no patirà quasibé cap tipus de desgast amb les rentades.
I amb quants graus i temperatura s’ha de rentar la funda?
Tots els nostres articles personalitzats recomanem que es rentin amb aigua freda a la rentadora i que no es posin a l’assecadora.

 

Si estàs interessat o interessada amb regalar un o varis coixins personalitzats sol·licita el teu pressupost sense cap tipus de compromís. Pregunta’ns tot el què et pugui sorgir i mirarem de resoldre els teus dubtes!

Enviament d’arxius per imprimir:
Si utilitzes el nostre editor online, ja ens arribarà el document a punt per a la seva impressió.
En cas de que facis tu el disseny, amb canva o amb un programa professional, necessitem un PDF, a mida final a 300ppp i ens ho pots enviar per correu a: info@impremtaonline.cat o bé ens ho pots enviar per www.wetransfer.com
ÉS MOLT IMPORTANT INDICAR A L’ASSUMPTE DEL CORREU EL NÚMERO DE COMANDA!

NOTA MOLT IMPORTANT:
Revisem exhaustivament cada document, arxiu i informació que ens arriba per imprimir per tal d’assegurar-nos d’entregar un producte imprès d’alta qualitat.
Si veiem qualsevol cosa fora del normal abans de tirar endavant t’ho notificarem per tal d’avisar-te amb temps si cal canviar alguna cosa.

Moltes gràcies per confiar en nosaltres!

Contacta amb nosaltres!