Com escollir el millor suport per imprimir les teves fotos personalitzades

Quan vols imprimir fotografies, el primer que has de tenir en compte és la qualitat de la imatge.

Avui en dia tenim una infinitat d’imatges, sobretot digitals, que ens pot fer difícil escollir quina foto volem imprimir. Un missatge de WhatsApp sempre és més enriquidor si va acompanyat d’una fotografia.

Un post a xarxes socials ensenya l’activitat que hem fet avui o el dinar que hem compartit amb els amics. Una selfie amb el mòbil captura l’escapada de cap de setmana que hem fet… Però cal tenir en compte que quan enviem una foto per Whatsapp, la pengem a Google Fotos o a xarxes socials automàticament es redueix la qualitat i això pot fer que a l’hora d’imprimir-la, sobretot si la volem fer a mida gran, no quedi tan bé.

És per això que recomanem, sempre que sigui possible, que a l’hora d’imprimir aneu a buscar la fotografia original i no la que heu enviat per Whatsapp o penjat a internet.

fotografies suport rigid forex barcelona

En segon lloc, hem de pensar en quin suport farem la fotografia. Quan pensem “vaig a imprimir una fotografia per l’estanteria del menjador” a tots ens ve al cap la típica fotografia en un marc de fotos, però la tecnologia ha evolucionat i ara hi ha moltes altres opcions diferents.

fotollenç personalitzat barcelona

En aquest article del blog et volem donar idees i respostes perquè puguis escollir com imprimir les teves fotos personalitzades.

 Et proposem una sèrie de passos:

  • Tria una selecció de les fotos que vols reproduir, fes-te una idea d’on aniran i la mida aproximada que han de fer. Agrupa-les totes a un àlbum del mòbil, un USB o una carpeta del núvol, ja que això et facilitarà molt la feina per traslladar-ho després als suports d’impressió. Recorda la importància que siguin fotos originals sempre que sigui possible perquè no hagin perdut qualitat!
  • Informa’t sobre el suport en el qual vols imprimir la fotografia.
  • Tria el suport. Sembla fàcil, però, quin és millor? No hi ha una resposta possible més enllà de la teva intuïció o experiència prèvia. La teva impremta de proximitat t’assessorarà quin és el millor suport per cada moment quan li expliquis les teves necessitats.

Sovint poden sorgir altres dubtes, a continuació intentem respondre’ls:

vinils fotografics facil colocacio personalitzat barcelona

FAQS: Preguntes freqüents

Què faig si la imatge no té molta resolució?

Parla-ho amb el teu impressor/a. Algunes impremtes hem començat a implementar programes d’intel·ligència artificial que permet redimensionar imatges amb poca qualitat per imprimir-les en gran format amb una qualitat excel·lent.

Com ho penjaré?

Aquesta pregunta sembla òbvia, però moltes vegades és una de les coses més importants. El més habitual és que la impremta amb la que treballis et faciliti els suports per tal que puguis penjar les fotos. Tot i això, assegura’t abans de comprar-ho que vindrà amb els suports adequats. Normalment hi ha dues opcions que són bones:

  • Per a suports lleugers i de mides petites (DinA4, DinA3) s’apliquen uns ganxos adhesius per l’anvers de la foto del suport rígid, de manera que l’usuari/ària només ha de posar el clau a la paret o al suport on vagi penjada la fotografia.
  • Per a suports grans, exposicions o quan es vulgui una adherència definitiva es pot posar una tira d’adhesiu doble cara 3M d’alta adherència amb malla ultra reforçada. Aquest adhesiu fa que la foto quedi ben fixada al lloc on decideixis posar la teva foto personalitzada. Cal tenir en compte que el dia que la vulguis treure és possible que l’adhesiu quedi enganxat al suport o paret i es pugui trencar el suport de la fotografia, ja que parlem d’un adhesiu d’alta adherència i d’alta qualitat.

Esperem que aquest article t’hagi sigut d’utilitat. I sobretot, pregunta al teu impressor o impressora qualsevol dubte que puguis tenir.

La vida està plena de records i de moments i, quan els anys passen, és el què ens queda. Recordem aquell moment, aquella sensació, aquella olor, aquell dia, aquella persona…

Moltes gràcis per compartir una estona amb nosaltres!