NOUS PACKS PER IMPRIMIR FOTOS D’INSTAGRAM AMB CAPSETA REGAL! Enviament gratuït amb el codi cupó: FOTOSINSTA – Clica aquí!

logotip impremta online de catalunya 2021
CA ES
Whatsapp imprenta forte

     

Imprimir les teves fotos personalitzades amb pvc

El suport rígid de pvc de 5 mm és el material escollit com a preferit per a la impressió de fotos personalitzades. És un material molt lleuger i resistent a les adversitats i molt versàtil.

Té una estructura interior de pvc rígid i el podem trobar amb diferents gruixos: 1 mm, 2 mm, 3 mm. 5 mm i fins a 10 mm. Tenim diferents mides a disposar en estàndard i també es poden personalitzar segons l’espai que disposis a la mida desitjada.

És un material que serveix per a fer retolació promocional amb diferents superfícies.

El fem servir molt per a senyalitzar d’espais a l’interior i a l’exterior. 

S’imprimeix directament sobre la superfície amb alta qualitat i amb alta resolució. Per a la impressió de fotos per espais interiors sempre facilitem uns ganxets per a la seva subjecció a la paret o al suport desitjat.

Segons la petició i l’encàrrec disposem d’una cinta vermella d’alta adherència on evitem fer forats al suport final i l’acabat i la seva col·locació és més senzilla. Cal tenir en compte que aquesta cinta és molt forta amb el qual el dia que ho vulguis canviar tocarà pintar de nou o posar una altra foto impresa amb pvc o qualsevol tipus de suport rígid com a reposició de l’original.

A la impressió li posem un tractament laminat. Amb aquesta capa de protecció extra aconseguim protegir la impressió de ratllades lleus, que perduri molts anys en el temps i cobrir sobre possibles impactes que li puguin sorgir al suport rígid per la cara impresa.

Els efectes poden ser mat o brillants segons les necessitats. Disposem d’un tractament semi mate i antilliscant que li dóna a la impressió un plus de qualitat extra amb micropuntets que és un efecte semi mate. Actualment és l’escollit com a la opció més desitjada per a les persones que gaudeixen d’aquest material i confien amb nosaltres!

Si estàs interessat o interessada amb el suport de pvc per a imprimir les teves fotos personalitzades sol·licita el teu pressupost sense cap tipus de compromís. Pregunta’ns tot el què et pugui sorgir i mirarem de resoldre els teus dubtes!

plaques personalitzades barcelona

Formulari de contacte

Marca la casilla

3 + 14 =