Ja pots imprimir les teves FOTOS POLAROID ONLINE amb paper 100% reciclat! Clica aquí per a més informació!

logotip impremta online de catalunya 2021
CA ES
Whatsapp imprenta forte

     

Imprimir el teu fotolienzo personalitzat (fotollenç)

fotollenç personalitzat barcelona

Els fotolienzos són un real únic i fantàstic

Un suport elegant, maco i viu. Imprimeix els moments més feliços amb qui més estimes!

Captura moments que no pots ni vols oblidar. Moments que amb els anys perduren en els nostres records, amb imatges que no es poden descriure.

Si necessites imprimir el teu fotolienzo personalitzat has trobat el lloc idoni!

Al ser un element decoratiu i molt versàtil, s’ha convertit en un dels regals per excel·lència com a un dels preferits per a fer un regal personalitzat.

Els imprimim amb una tela especial porosa amb una base de cotó orgànic. Aquest material és lleuger, resistent i els colors queden molt vius i ben impresos.

Disposem de diferents mides estàndards:

30×20 cm

30×40 cm

40×60 cm

50×70 cm

60×80 cm

60×90 cm

70×100 cm

100×100 cm

120×100 cm

150×100 cm

200×100 cm

250×120 cm

Totes les fustes tenen un gruix de 3 cm. És una fusta de pi amb un recobriment molt fi amb vernís sense color sostenible el qual el fa un tacte molt agradable.

És molt important que quan vulguis imprimir un fotolienzo tinguis en compte la qualitat de la imatge. La qualitat de la imatge determinarà un resultat excel·lent.

Ens encanta oferir el millor servei i el millor article i el que més ens diferencia és la qulitat de la imatge impresa. Tots els fotolienzos els entreguem muntats amb el bastidor a punt per a la seva col·locació a la paret.

Sempre vetllarem perquè els teus articles personalitzats, ja sigui una tassa personalitzada, un coixí personalitzat, un clauer, un tronquet, una samarreta personalitzada, un puzle personalitzat o qualsevol tipus d’article arribi en bon estat.

Si vols demanar el teu fotolienzo personalitzat et pots posar en contacte amb nosaltres i et donarem informació o resoldrem els dubtes que necessitis!

Formulari de contacte

Marca la casilla

2 + 6 =