Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.
ESTRATÈGIA DE PRIVADESA: SOCIAL MEDIA

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, A partir del 27 d’abril de 2016, pel que fa a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades de caràcter personal i a la lliure circulació d’aquestes dades, GDPR, i altres normatives complementàries vigents, l’informem que les seves dades seran tractades sota la responsabilitat de BERNAT ALONSO MASANAS,que informa als Usuaris que haprocedit a crear un perfil a les xarxes socials amb la finalitat principal de donar a la publicitat dels seus productes i serveis.

Dades identificats del Responsable:

Nom social: BERNAT ALONSO MASANAS

Adreça social: Urgell, 78, 08186, Llis d’Amunt,(Barcelona)

Cif: 47977909R

Telèfon de contacte: 938414054

Correu electrònic: info@impremtaonline.cat

Lloc web: https://impremtaonline.cat

L’Usuari té un perfil a la mateixa Xarxa Social i voluntàriament ha decidit incorporar-se a la pàgina web oficial creada per BERNAT ALONSO MASANAS,mostrant aixíinterès per la informació que es publica a la Xarxa.

En unir-se a la nostra pàgina web, vostè ens proporciona el seu consentiment gratuït, inequívoc, específic, informat i exprés per al tractament d’aquestes dades personals publicades al seu perfil. També indiquem que es preveu perfils, per tal de conèixer els productes o serveis que més li puguin encaixar, així com la millor manera de comunicar-los, segons les seves preferències o hàbits mostrats, i que són oferts per BERNAT ALONSO MASANAS.

L’Usuari pot accedir en qualsevol moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

BERNAT ALONSO MASANAS té accés i procés a les dades públiques de l’Usuari, en particular el seu nom de contacte. Aquestes dades només s’utilitzen dins de la pròpia Xarxa Social i no s’incorporen a cap fitxer.

Menor

Està prohibit l’accés i la inscripció en aquesta xarxa social per a menors de catorze (14 anys). Si l’usuari té menys de catorze (14) anys d’edat, adverteix que l’assistència consentida del titular, tutor o representant legal serà necessària per a l’accés i ús d’aquesta pàgina oficial de BERNAT ALONSO MASANAS,que estarà expressament exempta de qualsevol responsabilitat que pugui derivar-se de l’ús de la seva pàgina oficial per part dels menors, sent aquesta responsabilitat dels seusrepresentants legals.

Drets

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en matèria de protecció de dades, pot dirigir-se a l’Autoritat de Supervisió competent per presentar la reclamació que consideri oportuna, així com l’exercici dels drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades personals així com la retirada del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva sol·licitud a BERNAT ALONSO MASANAS   , Urgell, 78, 08186, Lliá d’Amunt, Barcelona, o al info@impremtaonline.cat 

Ús del perfil

BERNAT ALONSO MASANAS realitzarà les següents accions:

  1. Accés a la informació del perfil públic.
  2. Publicació en el perfil de l’Usuari de tota aquesta informació ja publicada a la pàgina BERNAT ALONSO MASANAS.
  3. Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
  4. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que s’han de publicar al perfil de l’Usuari.

L’Usuari sempre pot controlar les seves connexions, suprimir contingut que ja no els interessi i restringir amb qui comparteixi les seves connexions; per fer-ho, hauràs d’accedir a la configuració de privadesa.

Publicacions

L’Usuari, un cop adscrit a la pàgina oficial de bernaT ALONSO MASANAS,podrà publicar comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’Usuari, en tot cas, ha de ser titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i propietat intel·lectual o tenir el consentiment dels tercers afectats. Queda expressament prohibida qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que vulnerin o siguin propensos a violar la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, vulnerin o vulnerin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei.

BERNAT ALONSO MASANAS es reserva el dret d’eliminar immediatament els continguts, de forma unilateral i sense comunicació prèvia o autorització de l’usuari, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’Usuari.

BERNAT ALONSO MASANAS no es fa responsable dels continguts publicats lliurement per un Usuari.

L’Usuari ha de tenir en compte que les seves publicacions seran conegudes per la resta d’Usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que es puguin publicar a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per BERNAT ALONSO MASANAS sinó que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

BERNAT ALONSO MASANAS es reserva el dret de celebrar concursos i promocions, en els quals l’Usuari es va unir a la seva pàgina. Les bases de cadascuna d’elles, quan s’utilitzi la plataforma de la Xarxa Social a aquest efecte, es publicaran sobre ella, sempre complint amb la LSSICE i qualsevol altra normativa que s’hi apliqui.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni gestiona, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

BERNAT ALONSO MASANAS utilitzarà la Xarxa Social per anunciar els seus productes i serveis. En qualsevol cas, si decideixes tramitar les teves dades de contacte per dur a terme accions de prospecció comercial directa, sempre complirà amb els requisits legals del GDPR-LOPDGDD i de la LSSICE.

 

La publicitat no es considerarà recomanar a altres Usuaris la pàgina de bernaT ALONSO MASANAS perquè també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

 

Altra informació d’interès

BERNAT ALONSO MASANASpodrà modificar i/o substituir en qualsevol moment aquesta política que, si s’ha de fer, substituirà, complementarà i/o modificarà l’actual publicada. Per tant, l’usuari ha d’accedir-hi periòdicament, per tal d’estar al dia.

A continuació es mostra un enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Twitter: https://twitter.com/privacy

LinkedIN: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=es_ES

Youtube: http://www.youtube.com/yt/policyandsafety/es/

Google+: https://www.google.com/intl/es_ALL/+/policy/

Darrera actualització: dijous, 31 de març de 2022