Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.
integracio canva i grafiques forte impremta online de catalunya

Disseny online gratis i amb una App intuitiva? Descobreix el Canva!

Canva és una web de disseny gràfic i composició d’imatges per a la comunicació fundada el 2012, i que ofereix eines en línia per crear els teus propis dissenys, tant si són per a lleure com si són professionals. El seu mètode és oferir un servei freemium, que pots utilitzar de forma gratuïta, però amb l’alternativa de pagar per obtenir opcions avançades.

Serveix tant per a dissenyadors aficionats com per als més experimentats, incloent-hi el seu propi banc d’imatges i una sèrie d’eines variades. Si ets un dissenyador experimentat, podràs obtenir molt bons resultats de forma ràpida i senzilla, i si ets un aficionat no necessitaràs coneixements per obtenir resultats decents.

Canva ofereix una col·lecció de 8000 plantilles gratuïtes per a 100 tipus de disseny amb múltiples finalitats. També et permet fer els teus propis dissenys des de zero, afegint imatges, altres elements i textos. Per fer-ho utilitza una interfície on només has de moure amb el ratolí els elements del menú a la composició.

Entre els dissenys que pots crear amb Canva tens logos, pòsters i targetes de visita. També pots crear flyers, portades, programes i invitacions, així com fulletons, calendaris, horaris, encapçalats per a correus electrònics i publicacions per a xarxes socials entre moltes altres coses.

Però aquesta web no només et permet crear els dissenys, en el cas que estiguis creant el disseny per a alguna cosa pública també et permetrà comprar la impressió perquè se t’enviï allò que has dissenyat. Per tant, a més de disseny també ofereix serveis de papereria.

Canva és prou flexible per fer coses simples com imprimir les teves fotografies, encara que has de recordar que no és una eina de retoc fotogràfic sinó de composició d’imatges per a la comunicació. Això vol dir que si vols editar una de les teves fotos ho hauràs de fer en una altra aplicació i després pujar-la.

Anima’t ja a fer-lo servir i per a coses senzilles, estalviaràs temps i diners! 

integracio canva i grafiques forte impremta online de catalunya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *