Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Carpes de tela personalitzades

Grafiques forte carpes de tela personalitzades alumini barcelona.png

· Impressió en tela de 120 grams

· A tot color, i des d'una sola unitat!

· Mides estàndard i personalitzades

· Sostres i laterals (el que necessitis)

· Lliurament a punt per a la seva col·locació i instal·lació

· Temps de producció de 3 a 5 dies laborables

· Possiblitat de tela impermeable

Imprimim i confeccionem els tendalls tant de la part superior com les parets de les carpes.

Amb una impressió d’alta qualitat, aconseguim aconseguir uns acabats de luxe. El principal avantatge és que en fer-ho en tela i no en lona, és que ocupa molt poc espai i es pot reutilitzar tantes vegades com es desitgi.

Un altre gran avantatge d’aquest article tan bonic, autèntic i peculiar, és que es pot fer per parts. Ens pots encarregar sol i exclusivament la part que necessitis, és a dir si decideixes que només vols fer el tendall ho podem fer. No estàs obligat en cap moment a haver de fer tots els laterals.

També facilitem les carpes, o també pots posar tu la teva. Les grandàries són 100% reals, per la qual cosa si decideixes comprar la carpa pel teu compte, has d’assegurar-te molt bé que la grandària una vegada oberta sigui 100% el correcte.

Aproximadament triguem uns 3-5 dies laborals en la producció d’una carpa personalitzada. Una vegada rebem el disseny, fem l’adaptació corresponent i t’enviem la mostra de manera digital per a la teva aprovació. Una vegada tenim la teva conformitat, procedim a la impressió de la tela, fabricació, confecció i al seu posterior empaquetat.

T’agradaria fer la teva carpa personalitzada per a esdeveniments? Sens dubte, tindràs molta presència allà on vagis!

Demana el teu pressupost sense compromís!
Contacta amb nosaltres 😛