Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Imprimir adhesius i etiquetes en bobina

imprimir adhesius i etiquetes en bobina barcelona.png

Impressió d'alta qualitat

Al costat de Barcelona

Diferents mides a personalitzar

A tot color per una cara

Paper adhesiu mat o brillant

Gramatge de 80 grams

Producció de 3 a 5 dies laborals

Diferents models a imprimir

Quantitats mínimes de 500 i 1.000 unitats

Formes personalitzades

Com s'imprimeixen les etiquetes en bobina?

S’imprimeixen a tot color, amb bobina de 30 cm d’amplada.

Quant temps trigueu a fer la producció?

Un cop està confirmada la comanda i els arts finals, de 3 a 5 dies laborals.

Quants models puc imprimir en una mateixa comanda?

Tots els que vulguis sempre i quan les quantitats siguin múltiples de 50 en 50 unitats.

Tenim limitacions en quan a mides?

Pots imprimir les etiquetes que necessitis fins un màxim de 28 cm. Tot i així recomanem sempre plantejar la quantitat que necessitaràs, ja que et sortirà més a compte per adhesius d’una mida gran fer-ho en un altre sistema d’impressió i suport.

I quant em podría costar?

Tot dependrà de la quantitat, la mida que necessitis imprimir i els acabats. No podem estipular un preu exacte fins que sabem exactament la quantitat i el tipus de tall o troquel a imprimir. Però no pateixis, donem els preus molt ràpid! 😛

Em podeu fer una mostra?

En aquest cas com és una producció industrial, no tenim manera de poder fer una mostra, ja que un cop la màquina està posada en marxa passa per un procés d’impressió, laminat i troquelat.

Com són els acabats?

Els acabats són de primera i d’alta qualitat. Sempre laminem mat o brilant. Això ens garanteix un acabat excel·lent i aconseguim protegir la impressió personalitzada de les teves etiquetes en bobina.

I a quantes tintes puc imprimir?

El servei d’impressió d’etiquetes en bobina s’imprimeix en CMYK. Això vol dir que podem reproduir tots els colors possibles dins d’aquest gran ventall d’opcions. No per fer més o menys tintes es redueix o s’augmenta el pressupost.

Són fàcils de posar o manipular?

Les etiquetes impreses en bobina són molt fàcils de treballar i manipular. Tan senzill com treure-la i posar-la al lloc on vulguis.

Les etiquetes es poden mullar?

Sí i no. És a dir, és una pregunta complicada, però com bé sabeu, sempre ens agrada respondre TOTES les preguntes freqüents que poden sorgir al llarg de demanar unes etiquetes en bobina personalitzades.

Es poden mullar si el mullat és «curt». Però vaja, posarem un exemple: Si etiqueteu unes cerveses, i les poseu en remull amb gel perquè estiguin fresquetes, l’etiqueta no aguantarà. En canvi, si passeu una «aigüeta» per netejar l’ampolla no tindreu cap problema.

Són gaire groixudes?

Tenen un gramat de 80 grams, i amb la protecció de la impressió laminada aconseguim un gramatge aproximat de 130 – 150 grams.

I l'adhesiu, és gaire potent?

Sí, la cola adhesiva que porta és d’alta adherència per a superfícies corves i llises. En canvi, per a superfícies rugoses no està recomanat.

Tinc més preguntes...

Doncs contacta amb nosaltres, i demana el teu pressupost sense cap compromís! 🙂

Demana el teu pressupost sense compromís!
Contacta amb nosaltres 😛